Arkiv

Sök

onsdag 12 maj 2010

Ännu en härlig morgon.

Och det tog mig säkert 5 minuter att bara komma på vad jag ville ha för rubrik, men det fick bli en tråkig, haha. Klockan är 10:59 och jag ligger fortfarande kvar i den varma, mjuka sängen, mysigt! Men ska strax dra mig upp, ta en dusch och sedan ta något smarrigt att äta. I detta inlägg tänkte jag bara tipsa lite om en låt och om en blogg. Låten har säkert några redan hört, men jag upptäckte den för inte alls så länge sedan, den hittar ni här(klick). Och bloggen ger fin läsning om kärlek av olika slag, den är på engelska, och den hittar ni här (klick). Sådär ja, nu får ni kika in dessa, och om en liten stund kommer det nog upp ett inlägg med lite foton jag tog igår, men vi får se. Annars bjuder den här onsdagen på besök på frisörsalong för att slinga håret. Och så ska jag gå på stan litegrann, och det jag söker är ringar av olika slag, men vi får väl se vad jag hittar, hehe. Men iallafall, godmorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar