Arkiv

Sök

fredag 14 maj 2010

Ännu en gång kom jag hem från stan med några shoppingkassar, samma visa varje gång, haha.

klänning - gina tricot 199 :-                                       kjol - H&M 20:-
Trädgårdshandskar 29:-

Hej hej! Här kommer foton på dagens inköp, på stan kikade vi in en massa saker, och med hem fick en klänning och en kjol följa med. Man måste ju passa på när man hittar billiga och bra saker, som man behöver och vet att man kommer att använda. Sedan när vi åkte in till stan igen för att gratulera mormor, åkte vi först in på en blomsterhandel och köpte en del blommor och en vindruva. Där köpte jag också dessa fina röda handskar med vita prickar. Jag har nämligen fått ett eget land som jag ska sköta, och där har jag sått en massa blomfrön, och så har jag satt en klängväxt som kommer att få blå blommor. Och så ska jag sätta ut ett par plantor som har stått här inne och börjat vissna lite, så kanske de kan få lite nytt liv. Jag tycker att detta är hemskt roligt, och går verkligen in för detta nu, vill att det ska bli bra och fint! :o)

Jag ska faktiskt dra på mig mina röda hanskar och gå ut och sätta de där plantorna redan nu, och sedan ska jag och mina föräldrar på nattvandring lite senare, tar med mig kameran i förhoppningen om fina foton. Ha en skön kväll, puss.

3 kommentarer:

 1. Hejhej, i trägården:)

  SvaraRadera
 2. vantarna är asnice ju! Och blommor är är Ferdinand, haha! :* /u,

  SvaraRadera
 3. svar:

  S: hej på dig du! (:

  U: jag förstod nästan att du skulle gilla dem, haha ;) och jag vill ju bara sitta där och lukta på blooomorna ;) hihi :*

  SvaraRadera