Arkiv

Sök

söndag 23 maj 2010

Amanda och Jonathans konfirmation.

Hej hopp, denna fina söndag har jag varit i Lidköping på konfirmation. Mina två kära vänner Amanda och Jonathan konfirmerades samtidigt, så jag lyckades delta på bådas, haha. Såhär var jag klädd, och jag ska nog ha samma klänning nästa lördag när jag ska gå på bröllop, tycker att den är riktigt härlig! :o)

Efter själva konfirmationen och fototagningen utanför efteråt så åkte jag med hem till Amanda, och där serverades mat och supergod tårta. Vi lekte datten, spelade pingis och biljard och det var mycket roligt! En härlig söndagseftermiddag och kväll. Nu satte jag mig här för att ladda in bilderna, uppdatera här, kolla facebook och lyssna lite på musik. Men jag ska gå ut och vattna i mitt land, och sedan måste jag nog skriva lite på en slöjd-redovisning, för jag har känslan av att det är bäst att jag blir klar tills imorn, så att det kommer med i betyget. Herregud, nu är det verkligen inte långt kvar... ♥

Ps. Jag har fått schema om när jag ska sommarjobba!:o)

.

2 kommentarer:

  1. Sorry, men det är förbjudet att bära över 3/4 vitt på bröllop,haha:)De är sant

    SvaraRadera
  2. svar: haha, okej tack för att du sa det, men jag ska inte ha tightsen och koftan, utan bara klänningen, så det blir bara det ytterst lilla vita som är på toppen av den. :)

    SvaraRadera