Arkiv

Sök

måndag 17 maj 2010

Agnes är inspirerad till tusen, men vet inte riktigt vart hon ska starta...

Men jag kan ju ta och berätta lite om min dag först, bara för att det är tråkigt och egentligen totalt ointressant, men då har jag gjort det och så kommer det hamna sist av de inlägg jag tänkt knåpa ihop idag, och då behöver ni helt enkelt inte läsa detta, visst är det bra? ;o) hihi.

Måndagen har varit okej, vi har startat en temavecka nu, med temat Kärlek. Alla nior i min skola har detta, och det är helt schemabrytande så inga vanliga lektioner this week, gött som den! Idag har vi sett på filmen "Patrik 1,5", och så har vi fått prata lite om den efteråt, dessutom har vi fått göra våra NO-labbar som tillhörde nationella provet. Och sedan var dagen slut, hehe. Buss hem, mellanmål och sedan somnade jag i fåtöljen, jag vet, skolan tar knäcken på en, haha. Men jaja, nu har jag hamnat här och jag har motivation och inspiration till åtminstone 3 inlägg till, men jag kanske skriver dem och sedan inte publicerar alla, kanske är bra att ha lite matrial till en dag då jag inte har så mycket annat att skriva... jaja vi får väl se. Men hoppas att ni har haft en skön dag iallafall! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar