Arkiv

Sök

måndag 3 maj 2010

030510

Hej! En ny vecka har tagit start, den började fantastiskt bra med att jag försov mig i morse och därmed glömde jag både pianobok och slöjdgrejer. Det var nära att jag glömde nycklarna också, men som tur var kom jag på dem i sista stund. Skolan har faktiskt rullat på helt okej, vi har sysslat på kärnfysik på NO:n, räknat rymdgeometri på matten och pianot gick great även om jag inte hade någon bok med mig. När jag sedan kom hem var jag väldigt sugen på att åka in till stan, tyvärr så var min kära mamma inte lika sugen, så det får väl bli en annan dag. Just nu sitter jag och renskriver en engelska-uppsats på en dator och är inne på internet på denna, så det ser ut som att jag är väldigt busy, men två datorer och en massa papper och anteckningsblock runt mig, haha.

Hoppas att ni har haft en suverän dag iallafall, även om min inte varit den bästa kanske... till imorgon ska jag minsann ställa väckarklockan på skrivbordet istället, så att jag måste gå upp, hehe.  Nu ska jag skriva klart så mycket som möjligt och sedan får det nog bli en ansiktsmask och sedan dusch, see ya! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar