Arkiv

Sök

söndag 11 april 2010

Today!

Hej, nu är det snart slut på den här söndagen. Det har varit en väldigt fin dag, med klarblå himmel och solen har inte gått ner än. Jag och pappa cyklade till handelsträdgården och köpte lite fina blomster förut, så nu har vi fina färgglada växter i krukorna ute vid trappan igen. Och så har jag såklart tagit vara på solen, jag lade in musik på min nya mobil förut och sedan har jag legat med hörlurar i öronen och gottat mig i solens värmande strålar. Sjukt härligt!

Nu har jag suttit en stund och fixat lite med bloggen, jag har ändrat om lite och skrivit en ny bloggbeskrivning. Jag var ganska nöjd med den förra designen jag hade också, men nu ville jag ha lite ljusare när det är vår och allt. Jag har fortfarande lite småsaker att fixa och rätta till, men annars tycker jag att detta blev helt okej också. Vad tycker ni?

Veckan som kommer bjuder på en massa saker, på tisdag är vi lediga, på torsdag ska vi nior ta spexfoto med klassen och dessutom kanske skoltröjorna kommer snart. Och sedan kommer det såklart att hända en massa andra roliga saker, förhoppningsvis en del sittande i solen med! hehe..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar