Arkiv

Sök

lördag 17 april 2010

Lördag!

Tjenamors! Har ägnat förmiddagen åt tennis och sedan utdelning av reklamlappar, 500 lappar och ett stoort villaområde = sjukt ont i fötterna! Men jobbet är utfört iallafall, och det är skönt! Jag hittade även ett av de finaste kvarter jag sett, alla hus var i olika starka fina färger och matchade så fint. Det var nästan som ett radhus-område, för husen låg så tätt, men de satt inte ihop. Och det var så himla mysigt där inne! När man hittar sådana ställen kan man ju inte låta bli att tänka på hur man själv vill bo när man blir äldre och kanske skaffar familj och så. Jag har ett 'drömhus' i det lilla samhället där jag bor med min familj nu, det är ett ljusgult trähus, med vita knutar. Det är väldigt slitet och trädgården är i stort behov av en renovering, men det är lite det som lockar också, jag har sagt ett antal gånger att när (om det blir) visning på det huset, så ska jag dit och titta, även om jag inte kan köpa det, även om det blir till salu imorgon eller om 15 år, jag vill in i det huset..hehe.

Haha, oj, så intressant för er att läsa om mina planer på vart jag vill bo om en sisådär 10-15 år kanske, haha. Men det är ju min blogg det här och jag skriver om det jag tänker och funderar på för tillfället och mina äventyr, både spektakulära och i vardagen. Jag vill flika min blogg lite mer, så att säga, modebloggning är inte riktigt min grej, det är jag mucho medveten om, det finns så många andra som skriver om det och som tar finare foton och som har bättre stil. Eller ja, kanske inte bättre, för jag har min egen stil, och den tycker jag är bra, men ni fattar nog. Om man skriver om mode så sticker man ju inte direkt ut särskilt mycket i bloggsverige.

Det jag vill åt är själva skrivandet, jag vill sätta ord på mina tankar och skriva om saker som intresserar mig just nu. Jag vill skriva och dela med mig av mitt liv, men kanske snarare mitt liv i huvudet än Agnes vardagliga liv med skolan, familj och vänner. Fast jag kommer ju säkert skriva en del om det med... Jag vill att bloggen speglar mitt innre, det var därför jag skaffade den, och visst, jag gillar shopping, så därför kanske ni får se lite av mina inköp ändå, men jag vill inte att min blogg ska ses som en modeblogg, för det är den inte! :o)

Sådär, så har jag predikat klart om detta, det är precis såhär jag gillar att skriva, att bara hitta ett ämne medans jag skriver och sedan utveckla det, så det kommer säkerligen fler sådana här inlägg. Hope you'll like it! Puss. 
Och såklart vill jag ha med foton här på bloggen, det blir så tråkigt utan färg! :o)

2 kommentarer:

  1. Jag gillar det så som du skriver, bra variation, inte så tråkigt du vet :) ! Och den lilla bilden har ju jag tagit, hihi. Kom på att vi inte har några läxor, vilker gjorde mig helt lycklig. Puss på dig din sötnos! /u,

    SvaraRadera
  2. svar: tack så mycket för komplimangerna, du är bäst! <3 jadå, den bilden har du tagit, haha. Och så trevligt att du är lycklig, I like that, men jag har tyska-prov så jag får la plugga lite imorn iallafall (eller inte, hehe...) Puss på dig sötare!

    SvaraRadera