Arkiv

Sök

söndag 18 april 2010

Tja tja, hoppas att ni har en härlig söndag allihop, här blåser det lite väl mycket, man tror att det ska vara jättevarmt ute när solen skiner, men det tar blåsten kål på. Fast jag har ändå suttit lite i vårt uterum och läst, känner mig riktigt lat och slö idag, men det är rätt skönt det med. Gick upp klockan 12:30 ur sängen så det är kanske inte så konstigt att jag är lite slö.

Men måste ändå säga att det var så gött med sovmorgon, det var länge sedan sist, jag brukar ju ställa klockan varje lördag eftersom jag spelat tennis på förmiddagen. Och sedan på söndagar brukar det bli till att jag ställer klockan då med, bara för att jag inte riktigt gillar att sova bort halva dagen. Men igårkväll (sent!) tänkte jag att jag lika gärna kunde sova ut idag. Och det gjorde jag ju med, och det var så skönt att vakna upp med solen i ögonen och vara riktigt utvilad. Jag känner på mig att det kommer bli en mycket bra vecka nu från och med imorgon. En pigg vecka! :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar