Arkiv

Sök

tisdag 13 april 2010

Superhjälte!

Nu har jag kommit på hur jag ska klä ut mig på torsdag när vi tar spexfoto med klassen. Temat är superhjältar och filmkaraktärer och jag ska vara.... Supersnälla SilverSara. Så idag har jag förutom att hjälpa till att lämna ut några av skoltröjorna, varit i staden tillsammans med H. Där köpte jag strumpbyxor i silver och spray i silver + silverglitter. Och så har mamma en skjorta i silver som jag ska låna, och så ska jag ha min ljusrosa nätmössa med paljetter och vita handskar. Foton kommer! :o)

Vädret idag har varit helt underbart, det var så skönt att gå på stan också, inte alls mycket folk och härligt att gå mellan affärerna i solen och skuggan. Det kändes verkligen som sommar! <3  Studiedag på en tisdag kan jag verkligen tänka mig igen (typ varje vecka?! hehe) för det har varit väldigt skönt att vara ledig idag!

Nu ska jag ta och kanske gå och äta något och sedan behöver jag räkna lite matte, vi har NP i det på fredag, och det kan gå precis hur som helst! :o/

Pusshej.

2 kommentarer:

  1. Silver sara har väl grönt på sig oxå:)

    SvaraRadera
  2. svar: jo, så jag ska ha ett superhjälte-märke (S) på bröstet och det har jag gjort grönt :) Och så ska jag ha gröna örhängen, inte för att de syns så bra kanske, men... x)

    SvaraRadera