Arkiv

Sök

söndag 4 april 2010

Sjuk!

Eller kanske inte sjuk men något fel måste det vara på mig... jag har nämligen varit ute och sprungit. Jag är ALDRIG ute och springer. Jag spelar tennis, utövar aerobics och sysslar med idrott som intresserar mig och som jag tycker är kul att göra. Och där ingår inte jogging i mitt fall. Men trots detta så knöt jag på mig joggingskorna och gav mig ut på grusvägarna. Rundan jag tog var väl inte jättelång kanske, men det kändes att jag behöver jobba upp min kondition!

Anledningen till denna chockerande händelse var att jag satt och försökte fota ett blåmärke jag fick på armen igår, i brist på annat att göra. Och eftersom detta kändes mucho onödigt så fick jag ju se till att hitta på något, inget kan väl vara tråkigare tänkte jag, så jag begav mig ut i träningskläderna.

Och om det nu skulle vara någon som är det minsta intresserad av mitt blåmärke på armen så lägger jag ut mitt bästa foto på det också, hehe.


Om det är någon som missat Justin Bieber, så är han riktigt bra, så lyssna på honom!  Och det blir ju inte värre av att han är sjukt söt...hehe.

Nu ska jag duscha! Be Happy! /Agnes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar