Arkiv

Sök

onsdag 21 april 2010

Onsdag.

Hej! Idag har det verkligen varit växlande väder här där jag bor; snö, ösregn, sol och blå himmel. En salig blandning helt enkelt. Som tur var så smälte snön bort direkt eftersom det inte är tjäle i marken. För en kvart sedan kom jag hem efter en timmas promenad med papi, det var härligt, dock lite kallt (mina fingrar har inte riktigt tinat än...) men ändå skönt med lite frisk luft, och dessutom fick jag ju världens chans att prata av mig, munnen gick stup i ett, och jag tycker nästan lite synd om pappa som var tvungen att utstå det, haha.

I skolan har vi gjort allt och ingenting, skrivit dagbok på engelska, läst lite och försökt koncentrera mig på litteraturhistorien på svenska, vilket inte gick jättebra eftersom vi inte hade någon lärare, och den lektionen ägnades till en del prat och annat också, hehe. På SO:n gick vi igenom det sista på mellankrigstiden och sedan fick vi plugga på våra anteckningar, jag och Ulli läste upp våra högt för några av killarna i klassen, haha, imorgon ska vi ha analys på det. Imorgon är det också del C på NP matte, och så ska vi ut i aulan för författarbesök under dagen, visst är det härligt med schemabrytande lektioner, och roliga prov på olika saker, just love it! ;o)

Nu ska jag ta och kika på veckans avsnitt av andra avenyn via webbtv, och sedan blir det väl till att sätta sig framför teven eller sitta kvar här vid datorn, wish me luck med NP imorgon, och lycka till alla andra som ska skriva provet! :o) Puss.
Hejhej, här är jag just nu, vad är inte bättre än att ta egopics med webcam när man har tråkigt? hehe, ni får ursäkta att ni ska behöva se resultatet bara, haha.

1 kommentar:

 1. Hej hej tjejen! Hoppas allt är bra med dig.
  Här är det fullt upp med bröllopsplanering mm, men roligt värre.
  Du, ag har utmanat dig i min blogg:

  http://barnmatoblojor.blogg.se/2010/april/jag-har-blivit-utmanad.html#comment

  Kram på dig1

  SvaraRadera