Arkiv

Sök

fredag 23 april 2010

Om fredagen.

Godkväll! Denna fredag har gått långsamt men ändå snabbt, i skolan ville jag bara hem och väl hemma så blev det snabbt mitt i natten. Alltså inte känslomässigt, utan ja alltså, tidsmässigt, ville bara klargöra det. På svenskan fick vi skriva bokrecension om en bok som vi läst nu i samband med första världskriget i historian. "På västfronten inten nytt" heter den, och den var helt okej. Men jag ville inte skriva bokrecension, det var lite som att jag hela tiden hoppats på att det skulle vara något annat, något muntligt, något roligare, men så säger läraren recension. Det är ju bara att göra det bästa utav det, men helt nöjd var jag inte riktigt.

Men rätt som det var så satt jag i bussen hem, och hela skoldagen hade susat förbi snabbt, som vanligt visserligen. Väl hemma tog jag mig lite mellanmål och sedan tog jag mig en svängom med dammsugaren i hela huset, det var bara jag hemma, så jag hade lugn och ro och ingen som gnällde eller var ivägen. Så min eftermiddag tillbringades alltså med städ (lite "fjäsk" för mamma skadar aldrig, haha) och sedan när resten av familjen kom hem så blev det medhämtad thaimat till middag. Mumsigt var det, men gud så mätt jag blev!

Nu under kvällen har jag tillbringat tiden framför olika program på teven, jag har befunnit mig i ett konstigt stadie mellan hunger och mätthet. Jag ville ha godis, men kunde inte äta en enda, för att jag var så mätt efter maten. Men i och för sig så är det väl bra att man äter sig mätt av maten ;o).

Nu ska jag kolla in några bloggar lite snabbt, och sedan blir det sängen tillsammans med ett spel på min mobiltelefon som jag upptäckte idag, haha. Godnatt alla fina! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar