Arkiv

Sök

lördag 24 april 2010

lördag morgon/förmiddag.

Godmorgon alla glada! Lördag morgon/förmiddag och jag sitter här i mjukisbyxor och pyjamaströja. Håret är i stort behov av en tvätt, men just nu är det uppslängt i en boll på huvudet. Solen lyser och vädret är underbart, gud vilken härlig lördag! Jag har tänkt att strax ta och slänga på mig lite kläder, och sedan ska jag och pappa in till stan och dela ut lappar. Klockan 15:00 har vi även bokat en tid vid tennisbanan, så då blir det en timmas träning. Terminen var ju slut förra veckan, men man kunde ha anmält sig till en vårskola nu, men jag gjorde inte det så jag spelar med pappa istället.

Jag måste komma på något bra som jag kan använda som tema nu till ett inlägg i vårspecialen, om ni har några tips så skicka en kommentar eller ett mejl. Annars har jag en lista med lite olika ämnen här, men just nu känner jag mig inte alls motiverad att skriva om det. Men ett vår-inlägg borde komma upp här inom en snar framtid iallafall, det är ju faktiskt vår! :o)

Ni får ha en underbar dag, så hörs vi senare. Puss.

PS. Jag hittade min favorit-penna igår, jippie! :D

1 kommentar:

  1. det låter som en mysig morgon! ses imorgon sötis! :) /u,

    SvaraRadera