Arkiv

Sök

fredag 2 april 2010

Långfredag.

Hej, jag sitter här och känner att jag när som helst kommer ramla ihop på golvet om jag inte gör något åt den satans trötthet som kom över mig alldeles nyss. Så sjukt trött! Jag lyssnar på min lista på spotify som heter LW in my heart, och självklart är det Lars Winnerbäck jag menar. Jag hugger i sten, så bra!

Och så tittar jag på foton som jag tagit iår, så kul att se på allt som hänt, under de 3 hela månader av 2010 som gått, så är det kul att mycket av allt som hänt finns sparat. Och så har jag börjat skriva dagbok, just därför. För att kunna tänka tillbaka och minnas 2010 och allt som händer och hände. Jag har sagt det förut, 2009 var ett väldigt bra år för min del, och 2010 ska helst bli ännu bättre. Än så länge har det varit ganska neutralt, men nu kommer vårsolen fram och då kommer det hända grejer, det är jag säker på! :o)

Imorgon är det påskafton. Och även min mammas födelsedag, grattis!♥ Men som sagt påskafton, det ska firas med ägg, must, godis och mycket trevligt sällskap! Det är intressant och lite halvt läskigt att det är som det är. Precis som på nyår så är vi ett gäng familjer som firar högtiden tillsammans, samma folk varje år, och så turas man om att ha hand om kalaset. Det är jätteroligt, men samtidigt kan man bli lite trött, eller snarare kvävd av detta. För även om jag har mina kompisar och det är mycket mysigt och roligt varje år, så har jag ingen aning om hur jag ska göra ifall jag inte längre skulle vilja följa med. Sådant här kan jag komma att tänka på ibland, jag gillar rutiner och traditioner men ibland finns det inget jag hellre vill än att bryta dem.

Jag skulle t.ex. gärna ta en resa till Thailand över jul och nyår, bara för att. För att testa att göra något annat, för vad finns det som säger att man inte kan återgå till släktkalas på jul och storfest med vänner på nyår nästa år? Varför måste allt vara likadant varenda år som det alltid varit?

Och sen när jag tänkt ett tag på detta och spekulerat fram och tillbaka och vänt argument mot och för en stund, så kommer jag fram till att det ändå är väldigt trevligt med samma traditioner som förra året. Och jag ser fram emot påskfesten imorgon, för jag vet att det kommer bli kul. Det är skillnaden, jag vet att jag gillar detta, så varför chansa?

Herregud, ja det har jag suttit och funderat på nu ett tag, så nu får ni också chansen att ta er en liten funderare, kör ni på traditioner eller testar ni något nytt varje år? Berätta! :o)

Och kära ni: GLAD PÅSK!! ♥
Nyårsafton 09/10.

3 kommentarer:

  1. vi är väl en både & familj. Eftersom vi inte har särskilt mycket släkt alls här så blir det ju oftast bara vi, och då kan vi göra lite hur som helst, mycket utrymme för spontanitet och så, men jag bryr mig inte så mycket, haha. men glad påsk på dig med, puss! /u,

    SvaraRadera
  2. Käkar du mycket godis nu?haha(:

    SvaraRadera