Arkiv

Sök

onsdag 14 april 2010

Jag som superhjältinna!

Hej på er, hoppas att denna onsdag varit bra för er, den har varit helt okej för mig. Dock är jag väääldigt trött nu, så jag stannar hemma från aerobicsen idag, både för det och för att jag verkligen måste plugga matte idag! Men iallafall, idag har jag provat min superhjältedräkt som jag ska ha imorgon, och även testat hur jag ska sminka mig, det blev riktigt bra faktiskt, så jag är nöjd. :o)

Eftersom jag ska plugga nu, så hinner jag inte skriva så mycket, utan bjuder jag på några av fotona jag tog på min utstyrsel nyss istället, och sedan får vi se om jag kanske kan ha fler foton att bjuda på imorgon, från den riktiga fotograferingen med hela klassen. Men pusshejs så länge!6 kommentarer:

 1. nice, ! :) ses imorgon din lurvboll! /u,

  SvaraRadera
 2. svar: danke schön! :) det gör vi bulli :P

  SvaraRadera
 3. De var ju likt(:

  SvaraRadera
 4. svar: tackar, jo jag är rätt så nöjd faktiskt :)

  SvaraRadera
 5. du är faktiskt lite lik supersnällasilversara =P <3 // mandisch

  SvaraRadera
 6. svar: haha, tackar :P Nu är bara frågan vem som ska vara stålhenrik... ;) haha <3

  SvaraRadera