Arkiv

Sök

torsdag 22 april 2010

Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Niina att skriva ner 10 saker jag tror att ni inte visste om mig.

1. Jag var under hela låg- och mellanstadiet vääldigt osäker i mig själv. Det är först nu i högstadiet som jag faktiskt vågat vara mig själv helt och hållet, och vågar säga vad jag tycker och så. Och numera har jag ett självförtroende som heter duga! :o) Och jag älskar nu att prata inför folk, gärna stora folksamlingar.

2. Jag tycker att det är väldigt tråkigt att städa för det allra mesta, men så fort jag vet att jag ska få gäster så tycker jag plötsligt att det är askul...

3. Jag ogillar maskar väldigt mycket, och har faktiskt övervägt att skaffa orm en gång i tiden, eftersom jag så gärna ville ha ett husdjur och min mamma är pälsallergiker. Jag har haft två undulater som hette Pippi och Ceasar, men de flög ut, och akvarium, men numera har vi inget husdjur.

4. Jag har 26 par skor sammanlagt i min garderob, och i maj kommer ett nytt par till min samling som jag beställde för några veckor sedan.


5. Min farmor dog år 2001, hon var en av mina bästa vänner och jag saknar henne oerhört mycket varje dag. Jag utgår ofta från de känslorna jag har efter hennes död när jag skriver texter i skolan och även när jag skriver dikter och sådant.

6. Jag har skapat mig någon slags egen tro, jag tror inte på Gud, eller rättare sagt, jag tror inte på en allsmäktig Gud. Istället tror jag att alla har varsin, någon slags ängel, som vakar över en och hjälper en i livet, i mitt fall är det då min farmor. ♥

7. Jag har gått upp en klass, jag är född 1995 men mina klasskompisar är 94:or.

8. Jag kan vika mina lillfingrar utan att vika de andra fingrarna. Jag visslar på sidan av munnen, och har gjort så ändå sedan jag lärde mig att vissla (fast eftersom alla skrattade åt mig, så lärde jag mig att vissla normalt också, haha). Jag kan även dra bak min röst ett snäpp så att jag får en slags killröst, mycket roande och ett fantastiskt partytrick, ;o) haha.

9. När jag var ca 8 år gammal tog jag hål i öronen, sedan efter ett tag blev det inflamerat och det växte skinn över pärlan på ena örat. Så jag fick gå till doktorn och han fick operera ut örhänget bakifrån, bedövningssprutan var det enda jag kände. Sedan efter något år när jag ville ha hål igen, så vågade jag inte ta dem hos en juvelerare. Det hela slutade med att jag tog mina hål själv uppe i badrummet med nål och isbitar.

10. Jag har inget som gör motstånd i mig när det finns chanser att göra bort sig. Alltså jag tar varenda chans att skämma ut mig, och om jag kan så roar jag gärna andra. Jag har en väldigt speciell humor, och jag tycker att det ska bli väldigt kul att börja gymnasiet i höst.
 
Nu vet ni lite mer om mig och mitt liv genom åren. Jag utmanar alla som vill att göra detta, och varnar för att det kan vara lite klurigt att komma på saker ;o).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar