Arkiv

Sök

tisdag 27 april 2010

Hej.

Det var ett litet tag sedan vi hördes av här, du och jag bloggen. Jag har roat mig med att hitta på en massa annat bus, i helgen spelade jag som sagt tennis och delade ut lappar, sedan på kvällen grillades det och kollades på sista avsnittet av millennium. Tittade också på skräckfilmen Vacancy på natten. På söndagen blev jag väckt tidigt, 07:30, och det var bara att äta frukost och sedan cykla upp till fotbollsplan och ägna hela dagen till att titta på fotbollscup som lillebror var med i. Igår efter skolan cyklade jag och Hannah upp till stället där vår majbrasa ska hålla till på fredag, vi lade på varsinn pinne, och sedan cyklade vi till skolan och klättrade i träd, hahaha. Det var kul! ♥

Sedan efter det sminkade jag mig och bytte om och tog lite pictures, de blev inte jättebra, mitt munsår spökar fortfarande, och det är sjukt svårt att sminka över. Men efter det sminkade jag av mig, och sedan tog jag på ansiktsmask och satte mig med min Frida-tidning för lite avslappning.

Sedan har jag även planerat lite inför helgen, och även tänkt lite längre fram, nämligen vad vi ska göra på midsommar. På fredag ska jag, H, U och S träffas och äta tacos, och sedan gå upp till elden och så. Sedan på lördag blir det kanske till att maja (maja=fika ute i naturen den 1:a maj), och sedan på söndag ska jag minsann vara med A. Då ska vi bada!! mohahaha.


Två små bilder på mig, den översta är redigerad litegrann.


Måndagens frisyr, flätor från luggen ända ner. Tänkte att nästa vår-inlägg ska handla om frisyrer faktiskt, ska leta lite inspiration först bara.

3 kommentarer:

  1. gillar den sista bilden, du ser ut som en liten älva :) ! ♥ /u,

    SvaraRadera
  2. svaar: tack så mkt mina små söta fina vänner! :) <3

    SvaraRadera