Arkiv

Sök

måndag 19 april 2010

Hej hej!

Så sitter man här igen, som de flesta kvällar. Jag funderade ett tag på att ta en liten promenad, men gud, det kan ju vara hälsosamt och det vill vi ju inte riskera. Nej, usch, hehe. Fast det kanske blir en liten iallafall, beror på vad jag hittar för tidsfördriv here on internet.

Precis som jag förutspådde igår så vaknade jag faktiskt upp pigg idag och har varit relativt pigg hela dagen, iallafall om man jämför med andra dagar. Påminn mig om att jag behöver duscha imorgon också, för jag vet inte om mina kompisar vill umgås med mig annars, och ja, det vore ju lite tråkigt att behöva sitta ensam på lunchen och så... jag kanske kan tvinga någon stackars sjua att sitta med mig, men om en simpel dusch kanske kan lösa problemet så kanske det är värt det, eller vad säger ni? ;o)

Imorgon ska vi titta på film i skolan, eller rättare sagt vi ska tillochmed gå till biografen för att titta på film, hur coolt är inte det? hehe. Nä, men det ska la bli gött att slippa de ordinarie lektionerna litegrann, det är ju inte så att man blir gråtfärdig för att man råkar missa No och sådana där 'roliga' ämnen. Men tyskan kommer vi garanterat inte att missa, och visst blir man överlycklig?! Imorgon ska vi göra en så kul sak som "Schweden von A bis Z" och detta projekt vill man ju bara inte missa. Och för alla er något okunniga kan jag översätta åt er: "Sverige från A till Z". Och då tänker ju ni att det är lite efterblivet att inte ta A till Ö, men då är det så himla enkelt att alfabetet bara går till Z i Tyskland, och så var det problemet löst.

Hoppas att ni alla får en lika rolig och händelserik dag som jag imorgon, och påminnelse till mig själv: Dusch!!

Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar