Arkiv

Sök

fredag 16 april 2010

Freeedag!

Hej! Fredag kväll och jag sitter här och väntar på att maten ska bli klar. Ni skulle bara veta hur gnälliga mina syskon är, just för att de är så hungriga, så det är nog säkrast att vi får man snart. Gött att det är fredag, i skolan hade vi nationella i matte på morgonen, och det ska bli mycket intressant att se hur det har gått, för det kan ha gått riktigt bra eller helt åt skogen, jag har faktiskt ingen aning... Och efter det har det flutit på, solen har skinit, himlen har varit blå, vi lekte en rolig lek på idrotten, tyskan gick ganska snabbt, ja det har varit en helt okej dag helt enkelt. Fast sen har jag också varit väldigt trött hela dagen och fick också lite huvudvärk förut, så det var väldigt skönt att komma hem!

Nu under kvällen har jag fått mig ett sommarjobb minsann, inte illa, jag ska stå i kiosk och sälja glass, det ska faktiskt bli kul! :o) Och så har jag skapat en blogg åt min klass, det är nämligen så att på våra skoltröjor står det texten : "GO O GLA  9A" och om man drar ihop det så blir det ju googla 9A. Så jag skapade en blogg, och även om den kanske inte komma överst när man googlar det, så kanske den kommer det om ett tag, jag ska se vad jag kan fixa. Detta är mest som ett minne bara, för vår goa klass, och om det är någon i klassen som är emot detta, så får jag ju ta bort den såklart. Adressen: http://9afornangsskolan.blogspot.com/ 

Nu ska jag gå och duka, ha en trevlig kväll! Puss.

1 kommentar:

  1. kommer du göra något på fornängskolan bloggen??

    SvaraRadera