Arkiv

Sök

måndag 5 april 2010

5/4-2010

Hej bloggen! Idag har jag ägnat dagen till mycket nödvändiga saker. Jag har kommit på vad jag kan hitta på med alla tappade hårstrån som jag fäller. Jag kan elda upp dem, hehe, när jag ändå sitter vid skrivbordet med ljus tänt liksom...bara det att det luktar äckligt, haha.

Och så har jag lagt till Love me i min lista på spotify som heter: När agnes endast vill lyssna på en enda låt om och om igen lägger hon in dem i den här listan flera gånger om och lyssnar sedan :D. Och så har jag endast lyssnat på den låten hela dagen, hoho.

Och så har jag druckit cola, och tryckt i mig äckliga gräddkola, blä, men jag vann dem förut när jag gick tipspromenad/äggalunk så jag var tvungen att äta dem... Och så har jag faktiskt gjort en sak som inte riktigt passar in i dessa latsaker. Jag har delat ut reklam, så jag är totalt slut, jag vill sova!


Sa jag att jag är trött?? haha...

2 kommentarer:

  1. låter... normalt detta, fullt normalt. hahaha! kräm! /u,

    SvaraRadera
  2. svar: jag är ju fullt normal ;P, haha... puss.

    SvaraRadera