Arkiv

Sök

torsdag 22 april 2010

220410

Tjabba! Gud vad skönt det är att den här dagen är slut nu, matteprovet imorse gick antingen helt åt helvete eller helt okej, jag har faktiskt ingen aning. SO:analysen gick väl, men inte heller där kändes det som att jag fick in någon fullträff. Och sedan på eftermiddagen fick vi sitta i aulan och lyssna på en författare som pratade om sina böcker, det var lite intressant, men man blev väldigt trött för de hade bara satt på ljuset lite halvt, så det var typ lite dunkelt, och då blev man slö. Och sedan hade vi engelskalektion utan lärare, ehehe, jaa, Ulli fick lagat sin penna, och jag skrev typ 4 ord på den lektionen, det va kul...

Nu på kvällen så tog jag en promenad även idag, det var riktigt skönt att komma ut, idag var det lite varmare än igår också. Men idag fick jag gå och prata med mig själv istället, haha. Nu ska jag nog ta och kanske plugga lite tyska, prov imorgon. Och sedan blir det nog rätt tidig läggdags idag, är totalt slut.

Puss på er.

2 kommentarer: