Arkiv

Sök

måndag 12 april 2010

120410

Hej alla fina! Måndag eftermiddag och solen skiner så jag har suttit på terassen och läst FRIDA och ätit mellanmål. Jag upptäckte även nyss att jag lyckats få linjer efter min tröja för att jag suttit med den i solen i skolan idag, haha, snyggt! ;o)

Imorgon är det studiedag och det är ju självklart sjukt gött, och det blir ju inte ett dugg värre av att det ska bli nästan lika fina väder som idag. Förutom att sitta i solen ska jag nog åka in till stan och kika lite, vi ska nämligen ta spexfoto med klassen på torsdag och då kanske det behövs inhandlas rekvisita till detta. Men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska vara än, jag får se till att fundera ut det idag.

Nu ska jag ut i solen igen! Ha det fint, puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar