Arkiv

Sök

söndag 11 april 2010

110410

Godmorgon! Jag vaknade upp för en liten stund av att Amanda messade och skrev att hon hade solen i ögonen. Och då var jag ju tvungen att kliva upp och dra upp rullgardinen för att se om den sken här med, och gissa vad? Det gör den! :o)

Så idag blir det nog till att klä sig lite vårigare och sätta sig i solen. Oh, så härligt med blå himmel och sol! Kanske tar jag också med mig kameran ut och fotar lite fina vårtecken. Och så ska jag ta med mig en bok och en kanna saft ut, fast först ska jag nog titta efter hur många grader det är ute. Igår var det också sol och blå himmel, men endast 4 grader i blåsten, så det var svinkallt!

Kanske ska jag lägga ut ett litet vårfotokollage som får tillhöra vår-specialen, det är ju perfekt!

Nu ska jag stänga av radion på min väckarklocka som ringde klockan 09:00 när jag skulle vakna, klä på mig kläder och sätta mig vid frukostbordet. Later! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar