Arkiv

Sök

torsdag 8 april 2010

080410

Hej! Tänkte att jag kunde berätta lite om min ganska tråkiga dag. Den har spenderats i skolan, och vi har räknat matte, badat på idrotten, pratat om Hitler på SO:n, lekt med elektroniklådor på tekniken och sökt fakta om WW2 på engelskan. Det var också vårmarknad där jag går i skolan, så på vägen från badhuset gick vi lite där och köpte varsin klubba också. :o)

När jag kom hem satte jag mig med mellanmål framför teven och tittade på top model en liten stund innan jag startade datorn och loggade in på msn. Jag har även tittat en del på vad jag ska köpa för mobil. Jag var inne på iPhone ett tag, men eftersom det blir så jäkla dyrt så har jag tittat på alternativ och nu funnit min favorit.
LG GD510 pop.

Den här mobiltelefonen ska jag beställa från elgiganten snarast. Ska bli så kul med ny, den jag har nu har varit en sann vän i snart 3 års (eller iallafall 2,5 års) tid och det tar emot lite att behöva släppa den, men den är väldigt sliten och dessutom gick laddaren sönder i Italien så jag kör på en provisorisk lösning med usb-kabel och kameraladdare... Så det ÄR dags att byta nu, och jag har hittat efterträdaren! :o) *glad*

Nu ska jag se om beställningen kanske kan ske genast, får väl ta och tjata lite på mina föräldrar kanske, hehe. Hoppas att ni haft en trevlig torsdag, imorgon är det....FREDAG!! Awesome! Pusshej.


2 kommentarer:

  1. trevlig torsdag? det har varit en dag, typ, haha. Kul med mobilen, & den var ju riktigt snygg med! :) Yes, fredag, finally, haha, första veckan efter lovet och jag vill redan ha lov igen, haha, aja. HUGS!/u,

    SvaraRadera
  2. svar: haha, ja en dag har det varit :P och tack, jo jag tycker också att den är riktigt snygg :) SOMMARLOOOV!! Puss.

    SvaraRadera