Arkiv

Sök

tisdag 6 april 2010

060410

Hej! Första dagen i skolan efter lovet då, kan ju inte påstå att det var det roligaste som kunde ske, men det var helt okej. Ganska soft dag, inga direkt ansträngande lektioner, det gillas av mig! ;o)

Nu ska jag sitta här ett tag och slösurfa runt på bloggar, facebook och kanske vara liiite social över msn eller så. Sedan ska jag kika på de desperata hemmafruarna klockan 21:00 ikväll. Imorgon har jag minsann en tid bokad hos frisören, så då blir det till att toppa och klippa till de slitna längderna litegrann, gött! Och imorgon kommer också moster Ulla och kusinerna, de ska stanna över natt eftersom de har påsklov den här veckan istället. Blir nog mysigt. :o)

Tänkte att jag kanske skulle kunna komma med ett vår-inlägg antingen lite senare idag eller imorgon också. Men sålänge så får ni ha det grymt! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar