Arkiv

Sök

måndag 29 mars 2010

Monday 29th of Mars.

Godmorgon måndag och hej påsklov! Så härligt att kunna stiga upp när man vill och ligga och dra sig hur länge som helst. Jag kom precis upp ur duschen och ska strax klä på mig kläder. Dagen kommer att tillbringas hemma nu på förmiddagen och sedan vid 14:30 ska vi åka till Trollhättan för att besöka Överby och hälsa på min moster och kusinerna. Ska bli kul!

På Överby ska jag se om jag kanske kan finna något par snygga jeans, svarta lackballerinas och lite annat smått och gott. Igår bakade jag litegrann, så ett recept kommer upp som ett vår-inlägg lite om en liten stund. Happy måndag, gott folk! Puss.

Checka in mina naglar ;o).

2 kommentarer:

  1. påsklov är dt bästa, hehe! /u,

    SvaraRadera
  2. Lösnaglar? eller har du förlängt de?(:

    SvaraRadera