Arkiv

Sök

söndag 14 mars 2010

Lycka!

Hej bloggen! Igår efter tennisen åkte jag och mamma till Cheapy för att köpa hyllor till mitt rum, jag har funderat länge på hur jag vill ha det och har nu kommit på en lösning. Saken är nämligen den att jag inte har någon bokhylla, mina böcker har stått i papperskassar inne i min garederob sedan jag bytte rum. Och för det första har jag ingen plats i rummet för att sätta en bokhylla på, och för det andra så ville jag helst inte ha en vanlig hederlig sådan heller. Så jag löste detta med att köpa hyllor (egentligen fönsterbänkar) och konsoller som jag skruvat upp ovanför sängen. Och jag är riktigt nöjd! :o)
Resultatet.
Sedan var vi även inne på hemkompaniet där jag hittade en förälskelse i form av väggord. De fanns i svart och vitt och i form av olika ord t.ex. Love, Kram, Älskling, Kärlek, Fånga Dagen, Carpe Diem, Sov Gott. Och så det som jag köpte, Lycka.
Jag tror att det ska få hänga över sängen, fast lite diskret, kanske över bokhyllorna... Jag diggar det stenhårt iallafall, det är perfekt, och passar underbart i mitt rum!
När jag letar saker och inreder mitt rum tänker jag efter min egen lilla stil "Cool Prinsessa", mycket vitt, mycket färg, romantiskt rosa, coolt orange, vackert gammalt skrivbord, modern skjutdörrs-garderob. Och så, betydelsefulla ord, meningar, ordspråk. Mina nyaste tillskott är som sagt "Lycka" och så en liten lapp som jag skrivit, där det står "Live Laugh Love", fast jag funderar på att göra något mer med det ordspråket. :o)

1 kommentar: