Arkiv

Sök

torsdag 11 mars 2010

♥♥♥

Längtar, gråter, saknar, men lever för dig! Tillbringar denna kväll med lite ont i magen, lyssnar på fin musik med Melissa Horn och låter tårarna komma. Roligheter kan man kanske inte kalla det, men nödvändigt måste jag ändå säga, skulle inte klarat att hålla allt inom mig jämt. Ingen fara med mig, saknar min farmor, och sakna måste man. ♥ Ska nog pyssla med ett inlägg om kläder jag vill bära i vår nu, kanske kommer det upp lite senare, eller en annan dag, men ha en bäst fredag allihop! :o)

4 kommentarer:

 1. tårar är bra, när de hjälper till att släppa ut allt. tårar i sotra mängder och väldigt ofta, kan man vara utan. du vet att du kan ringa mig mitt i natten om du vill agnes! älskar dig! /u,

  SvaraRadera
 2. svar U: ja, det är skönt att gråta ut lite då och då. Du betyder sjukt mycket, älskar dig med!♥

  SvaraRadera
 3. Melissa Horn är riktigt bra! :)

  SvaraRadera
 4. svar S: ja, det är fin musik det! :)

  SvaraRadera