Arkiv

Sök

tisdag 9 mars 2010

090310

Hej! Tittade nyss på de desperata hemmafruarna, och tänkte som avslut på en helt underbar dag visa vad som kom i paketet från H&M som jag var och hämtade förut. Som sagt, dagen har varit väldigt bra, den började med antagningsdag på IB på förmiddagen, vilket var rätt så roligt, vi fick tårta och fick skriva prov och intervjuas och så. Sedan kom vi tillbaka till skolan vid lunch och efter det har det varit roliga ämnen, jag har varit mycket pigg och glad. När jag kom hem hade jag fått sms med paketavi som sa att det tidigare nämnda paketet gick att hämta, vilket gjorde mig mycket glad! Och sedan har glädjen från dagen helt enkelt hållt i sig hela kvällen, och jag fick till och med dammsugningen gjord (nej jag gjorde aldrig det igår, fastän jag skulle...). Nu är det dags för sängen, imorgon väntar en ny dag som förhoppningsvis blir lika rolig och glad som idag! Sov gott! ♥ Träningslinne.Bikini i härlig korallröd färg.
Blå söt tunika.
Grönglittrande cardigan.
Ljusblå jeansleggings.
Sandaler med guldiga nitar i färgen ljus kitt.

3 kommentarer:

 1. Underbara kläder men tunikan är en dröm:)

  SvaraRadera
 2. fint! ses imorgon <3 /u,

  SvaraRadera
 3. svar S: tack, ja I love the tunika! :)

  U: Tack, det gör vi! <3

  SvaraRadera