Arkiv

Sök

fredag 19 mars 2010

190310

Godmorgon fredag! Jag vaknade nyss upp efter en 13 och en halv timmas lång natt, gick nämligen och lade mig klockan 16.30 igår. Jag var helt slut och dessutom hade jag huvudvärk, ont i halsen och kände mig allmänt halvdöd. Och eftersom jag absolut inte vill bli sjuk, i alla fall inte just nu, så får jag se till att knarka halstabletter, te och sova mycket. Ligger kvar i sängen just nu, men ska alldeles strax gå upp och ta en dusch. Jag känner för att klä mig ganska soft idag, känns som att det kommer bli en rätt grå dag... Men jag kanske slänger upp en dagens outfit i eftermiddag. Skoldagen blir förhoppningsvis rätt så lugn, inga märkvärdigheter här inte, och ikväll ska jag åka och titta på fotbollsturnering i skolan, där några av killarna i min klass ska vara med och spela. :o) Och så får vi absolut inte glömma att världens bästaste SOFIA fyller år idag!!! :D:D ♥♥♥ Klicka in på hennes blogg och önska grattis, så blir hon glad. :o) Hoppas ni får en underbar fredag! Kram!

2 kommentarer: