Arkiv

Sök

fredag 19 mars 2010

Fredag!

Hej och god eftermiddag! Just nu sitter jag och snaskar godis, lyssnar på musik och grejar lite med bloggen. Funderar även lite på att byta om, blir inget dagens outfit idag, jag har absolut ingen lust. Men ikväll ska jag, H och U till skolan och titta på fotbollsturnering som sagt, så ska käka lite pizza innan. :o) I helgen kommer nog ett inlägg om våren upp också, och imorgon ska jag fira Sofia! :D Hoppas ni har en mycket mysig och trevligt fredag! :D När jag känner mig lite halvkrasslig, kör jag alltid på osminkat, ingen idé att ha smink när man vill gnugga sig i ögonen liksom. ;o)

1 kommentar:

  1. Svar: Asså jag hatar min klass! turneringen va bara ett bevis på det. Kanske skulle hållt på er klass istället...
    Jaa han e bäst!:)<3

    Kram

    SvaraRadera