Arkiv

Sök

onsdag 31 mars 2010

310310

Godmorgon!

Gårdagen var mycket mysig och avslappnande, tack så mycket girls! <3

Smart som jag är glömde jag frostingen till cupcakesen i kylen, så vi fick äta bara muffins...men det gick rätt bra det med, fast hade vart godare med frosting!

Idag ska jag ta bussen till A klockan 11:30 och eftersom jag ska sova över där så ska jag ägna morgonen åt att packa ner lite nödvändigheter som jag ska ha med mig. Och vi hörs igen i april månad, då hoppas vi att våren kommer med stormsteg och att vädret är lika underbart som det var igår här. Det var till och med skönt i luften klockan halv 11 på kvällen ungefär, sån't gillar vi! :o)

Nu får ni ha världens bästa dymmelonsdag och skärtorsdag! Puss.

2 kommentarer:

  1. & jag glömde skriva att det var asskönt, hehe! :* /u,

    SvaraRadera
  2. detsamma, puss! /u,

    SvaraRadera