Arkiv

Sök

tisdag 30 mars 2010

300310

Guten Morgen! Tisdag idag, jag ska strax ta och käka lite frukost och sedan sätta igång och baka lite muffins eller cupcakes eller något. Jag har nämligen tänkt att jag ska ta med det ikväll när jag och tjejerna ska träffas och ha spa-kväll. Ska bli supermysigt och välbehövligt. Lite som en vårrengöring av kroppen, det behövs ju minst lika mycket som vårstäd i hus och trädgårdar!

Igår på Överby inhandlades det en hel del fina saker; världens mysigaste cardigan som jag sitter i nu, och så hittade jag ett par perfekta ballerinaskor, och två klänningar. I vår kommer det att behövas lite klänningar, jag ska på en student, ett bröllop, skolavslutning och suppé eftersom jag slutar nian. Igår hittade jag en ifrån VILA som jag ska ha vid något av dessa tillfällen. :o)

Ha världens skönaste tisdag, jag ser tom. med solen lysa, så förhoppningsvis får vi fint väder! :D

Puss.

2 kommentarer:

  1. håller med fia fluff, visa bilder på stuffet :D Ses ikv, PUSS! /u,

    SvaraRadera