Arkiv

Sök

torsdag 25 mars 2010

250310

God kväll! Jag har precis tittat på Bella&Tyra Show, och nu sitter jag här och funderar på att gå till sängs. Det kommer inget vår-inlägg idag, men däremot har jag kommit på några nya saker som jag ska ha med i denna "special" så det kommer mer och mer, ju vårigare det blir. :o)
Har gått omkring med en läskig känsla av kramp i låren hela dagen, detta kommer från leken vi lekte på idrotten i morse, väldigt rolig, men ack så ont... Annars har dagen varit väldigt okej, slutade lite tidigare, redovisade i teknik, började med "mellankrigstiden" på SO, och historia är intressant, så det var roligt.
Köp från i tisdags, midjehög svart kjol, 99:- Åhléns. Like it!
Annars är jag väldigt sugen på att beställa hem den här boken från adlibris, lite kul att ha sådär. :o)
Imorgon är det fredag igen och sedan är det lov! :D Hörs, puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar