Arkiv

Sök

onsdag 24 mars 2010

24 Mars 2010

Hej! Kom nyss hem från aerobics, är helt slut. Inte för att träningen var så utmattande, utan för att jag är trött efter en lång dag. I skolan har vi skrivit uppsats i nationella i engelska, sedan hade vi NO, som var rätt så tråkigt, men lite intressant, och sedan kunskapskoll i SO, bara en massa skrivande. På slutet var det elevens val och jag har språkfördjupning, men eftersom man tog ut alla krafter på de båda proven, så satt jag och S bara vid datorn och sökte fakta och resor om olika random länder, hehe.
Imorgon är det våffeldagen! :D
Ska nog ta och se på Grey´s innan jag tar mig en god natts sömn, skönt att det är Looov nästa vecka! :o) Och imorgon kommer det nog upp ett vår-inlägg igen, kanske iallafall. Hoppas ni har det bäst! Kramisar! <3
Bara för att jag vill ha sommar nu, så bjuder jag på två foton jag tog på kusten i somras. <3

3 kommentarer:

 1. Härliga bilder, men har du tagit båda? (:

  SvaraRadera
 2. längesedan jag kommenterade känner jag, haha, sorry. Fina bilder (: ! Aa, men visst sommar, mmm, haha. Benen värker som den, hoppas det går över tills imorgon, hehe. PUSS!/u,

  SvaraRadera
 3. svar: S: visst är de, nja haha, jag har inte tagit den på mig, men den är tagen med min kamera...;) haha.

  U:haha, ingen fara. :) Visst är, de jag satt där och drömde mig bort ett litet tag när jag tittade på dem :). aa, benen får ju gärna ta och ge sig, NU! ;) puss.

  SvaraRadera