Arkiv

Sök

måndag 22 mars 2010

220310

Hejhej! Jag sitter här och fryser, bytte nyss om till fleecetröja och tände lite ljus för att höja värmen här i mitt rum. Annars har jag tillbringat dagen i skolan, och nu på eftermiddagen tog jag mig en promenad, köpte en skvallertidning och gick omkring i kylan och pratade med mig själv och tänkte. Så brukar jag göra med jämna mellanrum, prata med mig själv, få ur mig allt som hänt och inte hänt, om framtiden, om minnen och allt annat mellan himmel och jord. Jag ger ju så smarta svar... ;o). Det blir som en annan sorts dagbok, väldigt skönt att prata av sig lite. (Fast man får ju gå där man inte möter så mycket folk, annars kan man ju inte prata högt med sig själv.) Kvällen kommer förmodligen spenderas framför teven, men nu tänkte jag sätta på lite musik och surfa omkring här på datorn. Ha en trevlig vecka! :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar