Arkiv

Sök

lördag 20 mars 2010

200310

Halloj! Lördagen är här, känns ju för härligt! Solen har hittat hit igen, och det känns skönt. Jag är som sagt inte helt pigg och därför valde jag att skippa tennisen idag, och istället har jag softat, tagit det lugnt och fixat litegrann. Kom på vad jag ska ha på mig på kalaset, ska ta och sminka mig lite och plocka lite i smyckeskrinet, sedan är jag i stort sett klar. Kalaset börjar klockan 15.00. :o) tröja - ginatricot kjol - ullared tights - H&M tofflor - Lindex (hehe, dessa ska jag ej ha på mig, men hade dem när jag tog fotot.) Be Happy! /Agnes

2 kommentarer:

  1. Svar: ne men det blev som det brukar bli när killarna i 9e är i farten(finalen 9e-9c) Tjafs med domaren, fulspel, en örfil från en egen lagmedlem... typ. I slutet var det 5 spelare kvar, från början 8(elr nåt).
    Rätt jobbigt att se hur splittrad vår klass egentligen är... önskar vi var som 9a;P

    Det e du som e fin Agnes!!:)<3

    Kram

    SvaraRadera