Arkiv

Sök

tisdag 16 mars 2010

160310

Tjenare! Sitter och tar suddiga, oseriösa ego-pics med webcamen och lyssnar på Magnus Weideskog på spotify, är helt sjukt trött men det är rätt slapp tidsfördriv så jag klarar mig. ;o) Har stängt in mig i mitt rum med en massa tända ljus, så det kan ju bidra något till min trötthet kanske att vara utan syre, men jag har vart trött hela dagen. Idag har vi skrivit två delar av nationella i engelska, det gick la helt okej. :o) Snart snart snart är det Desperate Housewives, bara cirka en timma kvar x), tills dess ska jag skutta omkring och vänta otåligt här hemma, hela familjen blir helt nervös när jag är på det humör jag är på nu, hehe. Hoppas ni har haft en wonderful tisdag! :D

1 kommentar:

  1. Magnus Weideskog är grymt bra:)Besök gärna min blogg(:

    SvaraRadera