Arkiv

Sök

måndag 15 mars 2010

150310

Hej! Tittade nyss klart på filmen "Australia", den är fin den. I skolan har jag hållit tal om forskning på fosterstamceller, det var kul. :o) Och så har jag stickat på mina lovikka-vantar på slöjden. Imorgon är det dags för NP i engelska, men i och med att jag skrev nationella i engelska A i höstas, så vet jag hur de är uppbyggda, så jag är inte ett dugg nervös -det finns ingen mening med det. Ikväll ska jag se på 90210 klockan 20.00, på tv400, och sedan kl.21.00 är det Svenska Hollywood-fruar på tv3. Jag missade det förra veckan, så får väl titta idag och se om det är något att ha den här säsongen. :o) Nu ska jag strax äta, och sedan ska jag nog spendera lite tid framför datorn innan jag slår mig ner framför televisionen. Hoppas ni haft en härlig måndag! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar