Arkiv

Sök

fredag 12 mars 2010

120310

Hallå! Fredag kväll, jag sitter i sängen med en kudde bakom ryggen och datorn i knät, fast så brukar mina fredagskvällar spenderas, men det är helt okej, är så trött ändå så det räcker att vara social över msn, hehe. Dagen i skolan har varit bra, vi har dansat på idrotten, vilket jag tycker är otroligt roligt! Och sedan har vi förberett tal, haft tyska och räknat matte. Även idag började dagen med moln och till och med snö, men det övergick i sol och blå himmel framåt dagen. :o) Äntligen en lite lugnare helg som väntar, och inte en massa tider att passa. Tennis imorgon och U och S kommer till mig och ser på melodifesvials-finalen imorgon, blir mysigt! Och sedan på söndag ska jag nog ta det rätt så lugnt, renskriva mitt tal, kanske läsa lite, sticka, ja, slappa helt enkelt. Hoppas ni får en underbar helg, med soligt vårväder! ♥
Två snygga foton, jäkligt oskarpa, tagna med webcam i dåligt lyse, hehe.

2 kommentarer:

  1. De är söta som dem(bilderna alltså!), och det blir nog en "chill" helg. puss!/u,

    SvaraRadera
  2. svar: danke, du är söt! Ja, men chilla behövs, så det känns bra tycker jag :) puss.

    SvaraRadera