Arkiv

Sök

fredag 5 mars 2010

050310

Hejhej! Fredag, gud så skönt! Jag hade inte klarat en enda dag till med skola den här veckan, jag har varit helt slut idag. Jag höll i idrottslektionen idag och vi körde aerobics, det var kul, och också enda gången jag var lite pigg under dagen. Fast jag blev trött igen efteråt. Idag är nog första gången någonsin som jag varit övertrött redan före lunch...haha.
I onsdags beställde jag kläder och skor från H&M, de skulle nog komma i slutet av nästa vecka, och gud vad jag hoppas att allt ska passa och vara fint. Jag beställde blandannat ett träningslinne, en söt klänning som kanske får bli skolavslutningsklänning, jeansleggings, ett par vita gladiatorsandaler och ett par svarta skor med kilklack och remmar, en bikini och lite annat. Så just nu går jag omkring och väntar på att sakerna ska komma, en aning otålig!
Mamma håller på att rensa bland sina smycken, och jag har haft turen att få lite saker, tänkte jag kunde visa upp det lite senare, och kanske även tipsa om vilka smycken jag tycker passar bäst nu till våren.
Bild från i helgen.

3 kommentarer:

  1. he en bra fredag! bättre än vad jag har iaf! puss! /u,

    SvaraRadera
  2. svar U: ha en bra fredag du med, ät en massa godis och slappna av, gå och lägg dig tidigt gör vad som helst för att den ska bli bättre! :) och ha en bäst helg! <3

    SvaraRadera
  3. I want have more picture please

    SvaraRadera