Arkiv

Sök

lördag 6 februari 2010

Music

Jag sa ju för någon vecka sedan att jag skulle tipsa om lite musik och här kommer det, om ni har spotify kan ni helt enkelt klicka på länken till en lista jag drog ihop med bra musik: A Om ni inte har spotify så kommer några av låtarna här: *Somebody to love-Leighton Meester *Jag ska slåss i dina kvarter-Lasse Lindh *Candle in the wind-Elton John *Emma-Lee-Johan Palm *Jag är en vampyr-Markus Krunegård *Let's dance-Linda Sundblad *Hjärta-Kent *Welcome to the black parade-My chemical romance *Säg ingenting till mig-Melissa Horn *Good riddance [time of your life]-Green Day Det finns så himla många bra låtar! Vilken är din favorit? Såg du på melodifestivalen? Vilken låt var bäst där? :o)

5 kommentarer:

 1. Jag tyckte Pain of Salvation's låt va grym! Salem va en värdig vinnare, låten fastnade i hövvet hela kvällen;P

  SvaraRadera
 2. Fireflys är braa!(:

  SvaraRadera
 3. svar R: aa, jag föll för vägsaltet direkt! ;) haha. Och salem va bra, kul att lite annorlunda låtar lyckas! :)

  SvaraRadera
 4. Nehe, deras framträdade var kul, så fjantigt att tre st var stenar(:

  SvaraRadera
 5. svar S: haha, aa man funderade ju på vad resten av bandet sysslade med egentligen :) men låten va fin :)

  SvaraRadera