Arkiv

Sök

torsdag 25 februari 2010

250210

Hejsan! Torsdag kväll, jag är proppmätt och trött. Är helt mör i kroppen efter att ha tränat box igår, men det är skönt att det känns att man har rört på sig, det var väldigt kul också! A ska ringa mig idag så jag sitter här och väntar på telefonsamtal, vi ska bestämma om helgen. Vi har inte träffats sen nyår och det är ju ett tag sedan. Så nu i helgen ska vi va. :o) Dagen har rullat på, Sverige förlorade hockeyn mot Slovakien i morse, det var lite tråkigt. Men annars har det flutit på, vi har faktiskt gjort rikigt roliga saker. På SO:n pratade vi om etik och moral angående kärlek, på idrotten spelade vi innebandy och på hemkunskapen gjorde vi köttfärsgratäng (det är därför jag är så mätt x). Men jag har också en förmåga att bli väldigt trött framåt eftermiddagarna, så det blir en hel del flum från min sida också...hehe. Förresten, jag la ju ut en dikt här i veckan, och faktum är att diktskrivande är en av alla mina många små hobbyes, så det kommer förmodligen fler. Och dessutom var det ett tag sedan jag la ut en rolig historia, så det kommer också inom en snar framtid. :o) Ha en bra kväll! Imorgon är det fredag! :D Kram!

2 kommentarer:

  1. nu måste man akta sig för superstarka boxnings Agnes :O

    SvaraRadera
  2. svar: ofta du inte aktat dig för mig innan också ;) :P haha

    SvaraRadera