Arkiv

Sök

söndag 7 februari 2010

070210

Dagens klädsel:
*brunt linne - H&M
*svarta strumpbyxor - Åhléns
*blommig kjol - Gina Tricot
Har precis käkat middag, bestående av kycklingsoppa och italienskt lantbröd till, mums! Bara så att alla vet är jag kär! Kär i en låt! Nämligen Tokio Hotels låt Monsoon och den tyska versionen Durch den Monsun är ännu bättre. Jag knarkar dessa två låtar just nu och jag känner mig så väl till mods när jag lyssnar på dem! :o)
Annars har jag varit ute på promenad i vårt vackra vinterland, och jag hade såklart med mig kameran, så lite fina foton kommer strax. Och nu ska jag plocka lite i de kläder jag ska packa med mig till Italien, se till att allt är tvättat och sådär, jag vill åka nu! :o)
Jag gillar verkligen fina meningar som betyder något, som är vackra eller lite sorgliga, både på svenska och på andra språk. Här är min favort för tillfället, den här lappen hänger ovanför mitt skrivbord så att jag kan se den hela tiden. "Ich hab gedacht, wir könnten fliegen." Det betyder: "Jag trodde vi kunde flyga." Så den fjärlisformade magneten passar ju bra. :o)

2 kommentarer: