Arkiv

Sök

lördag 6 februari 2010

060210

Hej! Lördag idag och jag har spelat tennis och åkt skridskor. Jag var även på Expert och köpte en ny kamera, åh vad glad jag är nu, känner mig typ kär eller nåt, haha. Tänk vad en kamera kan åstadkomma! ;o) En sådan här blev det, en Kodak Easyshare M340. Så nu har jag då roat mig med att fota litegrann, blev några bilder från skridskoåkningen, men ska nog ge mig ut i vårt sköna vinterland på en liten promenad och ta lite mer foton senare. Skridskor är allt bra kul att åka, idag lärde jag mig att åka baklänges och överstegsåkning! :D *nöjd* Och här är jag nyss, en nackdel med att ha kameran redo är ju att man inte kan låta bli att ta en massa egopics... haha, men jag är ju så glad! Nu ska jag damma mitt sminkbord och dammsuga, lite senare eller imorgon kommer ett bildregn med vackra vinterfoton! :o) Ha det bäst! Kram!

6 kommentarer:

 1. KUL med ny kamera! :) Åkte du skridskor själv? Ha en bra kväll. kram/u,

  SvaraRadera
 2. Svar på komentar: Hehe okej låter härligt. Jag åker aldrig sovbuss igen!! På vägen hem satt jag längst fram där det inte gick att fälla ner sätet o sov:P

  Ha en bra helg du me!:D
  Kramar

  SvaraRadera
 3. svar U: ja, jag är så glad nu :) hehe. Jag åkte med familjen och så kom Josse Durk upp till isen en stund med, så jag åkte med henne också :). Detsamma! Puss<3

  SvaraRadera
 4. svar S: Ja, jag är så glad! :D haha

  SvaraRadera
 5. svar R: haha, fast jag har aldrig åkt sovbuss, så jag kan ju inte veta om det är läskigt, haha. :) Men det verkar lite läbbigt. Ha det bra! Kram

  SvaraRadera