Arkiv

Sök

fredag 5 februari 2010

050210

Hej! Fredag! :D Har varit väldigt trött denna dag, och min humor har legat på en låg nivå, haha. Men nu är jag på gott humör och känner mig rätt så pigg, det doftar tacokrydda i hela köket och det spelas Ted Gärdestad på låg nivå, det är en trevlig stämning! Nästa vecka vankas det nationella prov i svenska, och jag ska även föreläsa för sexorna tillsammans med Victoria om elevrådet i skolan. Och så lite packning på det, för om exakt en vecka bär det av med buss till Italien. Det väntas en rolig vecka, men också en härlig, välbehövd helg, så det är skönt att det är fredag! Dags att duka, ha en mysig fredagskväll! Kram!

6 kommentarer:

 1. tacos låter mums alltså, själv käkade man pasta & filé. Tacos blir det imorgon. och det bästa är: vi hade en toffefee ask hemma, hur bra? haha. ha en nice helg sötnos!/u,

  SvaraRadera
 2. Alexander för fan =D5 februari 2010 20:05

  Nice me fredag! :D du är ju van med att snacka inför folk :D

  SvaraRadera
 3. svar U: låter mums med pasta med :) haha, va bra att du är glad och lycklig, då är jag glad med! :) detsamma din lilla sötnöt!

  SvaraRadera
 4. svar A: japp och jag gillar verkligen att prata inför folk, så jag är glad! :D

  SvaraRadera
 5. Bra att du är gla!(:

  SvaraRadera
 6. svar S: jag är glad när du är glad! :)

  SvaraRadera