Arkiv

Sök

torsdag 4 februari 2010

040210

Hej allihop! Idag har det varit friluftsdag - skridskoåkning! :D Det var mycket roligt och även om man blev lite kall då och då, så var det väldigt mysigt! :o) Och nu sitter jag här med min lilla dator och bloggar, framför Linas kvällsbok på teven. Det bästa med den här dagen förutom att det var roligt att åka skridskor, var att vi slutade tidigt, var hemma vid 12.30, så härligt. Det känns som att den här dagen enbart handlar om dagböcker förresten, jag och U pratade om det förut när vi åkte runt på isen, och nu tittar jag på Lina som skriver kvällsbok, undrar om det vill säga mig något. Kanske är ett tecken på att jag borde börja skriva några rader om vad som händer varje dag. Men frågan är hur man ska börja isåfall. Jag har ju den här bloggen, men här tänker jag minsann inte skriva ner allt personligt som händer. Kanske ska jag göra som U, skriva i ett dokument på datorn? Eller kanske på det gamla hederliga viset, med en bok där jag skriver för hand? Hm, svårt, det måste vara ett sätt som jag tycker är kul, för annars tröttnar jag snabbt på att skriva och det är ju ingen mening med dagbok om jag hoppar över dagar för att jag inte orkar skriva... Jaja, jag får väl testa litegrann vad som känns mest inspirerande. Nu ska jag iallafall plugga lite tyska och tänka efter vad som kan komma på matteprovet vi ska ha imorn, känns ju kul... Och så ska jag läsa lite andra bloggar och lite annat kul. Och imorgon, då är det.... FREDAG! :D yay! Kram!

4 kommentarer:

 1. jaa det var en mycket trevlig dag. blä för matte, haha. xoxo/u,

  SvaraRadera
 2. det va askul i backen=)

  SvaraRadera
 3. svar U: jag vill hellre sitta och snacka med dig på matten, och inte göra prov... men fredag! :D

  SvaraRadera
 4. svar A: det va askul på isen också! :D

  SvaraRadera