Arkiv

Sök

onsdag 3 februari 2010

030210

Hej! Kom hem från aerobicsen för en liten stund sen och nu sitter jag här med pyjamas på och myser. Det känns mer och mer som att jag hamnat på lågstadiet igen, i måndags hade vi ju sagostund, och imorgon, då ska vi ha friluftsdag! Jag och mina vänner ska åka skridskor, och såklart ha med varm choklad och goda smörgåsar som man kan käka mellan varven. Hoppas på en lugn, fin dag med sol så lär det bli underbart! :D Är ni konståkerskor eller bandyspelare? Jag är bandyspelare, helt klart. Kan knappt stå på skridskorna om jag inte har en klubba att stödja mig med, haha. Och så är det väldigt kul att spela istället för att bara åka omkring, även om det kanske ser lite finare ut när man gör det. Och så matsäck, haha, älskar det ordet, jag minns alla skogsvandringar vi gjorde i skolan när jag var yngre, och jag har alltid tyckt att matsäck låter så roligt. Nu ska jag läsa lite andra bloggar en liten stund, och sedan är det dags för sängen. Hoppas ni har haft en mysig dag! Kram!

4 kommentarer:

 1. Det var en rolig & mysig dag ja, mkt bättre än skola i vilket fall, hehe. vi ses imorgon när det finally är fredag, hihi. kram/u,

  SvaraRadera
 2. Jag är väl typ...lärlingeen(: haha, snart är jag säkert en isprinssesa!(:

  SvaraRadera
 3. svar U: ja, det var mysigt och roligt, och yay, fredag! :D

  SvaraRadera
 4. svar S: det gick ju jättebra, du lärde dig mer och mer för varje minut som gick, nu får du se till att öva ännu lite till så är du garanterat en isprinsessa. :D

  SvaraRadera