Arkiv

Sök

fredag 8 januari 2010

Heej!

Fredag idag då, fast jag har haft mys och godis hela veckan, hehe. Har varit ensam hemma sedan i söndags, och igår kom min familj hem från Branäs där de varit och åkt skidor. Jag har haft det lugnt och skönt, fast när mörkret kom fick jag sitta där med både datorn, tv:n och musik på, för att jag är så bra på att skrämma upp mig själv. Jag tänker "Det står någon och tittar in på mig genom fönstret! Jag är helt säker, det står någon där!" Och så dunkar hjärtat lite hårdare när jag går för att titta ut genom fönstret, men det står aldrig någon där så varje gång får jag återgå till min bekväma plats i fåtöljen och fnissa åt mig själv för att jag är så dum, hehe. Idag har jag lyckats med att spilla nagellack på mitt vita linne, väldigt duktigt. Och så har jag även suttit med min kalender för iår och skrivit i födelsedagar, viktiga datum och olika saker som jag redan nu vet kommer hända. Är det någon mer än jag som blir väldigt sugen på att shoppa när det blir nytt år? Man vill liksom förnya litegrann i garderoben, bland smyckena och bland skönhetsprodukter. Men 2010 kommer nog bli ett bra år, jag som var lite tveksam till det innan har faktiskt bytt åsikt efter nyår, eftersom 2009 blev ett så bra år för mig kan jag med glädje se tillbaka på det och minnas. Och allt kan ju bara bli bättre, så nu ska jag se till att 2010 blir ännu bättre, med fina minnen och roliga händelser! Det låter väl bra?! ;o) Nu ska jag svara på mejl och sedan är det nog snart dags för lunch. Ha det bra! Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar