Arkiv

Sök

söndag 31 januari 2010

310110

Hej! Sista dagen i januari månad nudå, en hel månad av 2010 har gått. Det har hänt en massa saker; jag har fyllt 15 år, jag har umgåtts mycket med mina fina vänner, jag har sett New Moon på bio, hunnit med en hel del grejer i skolan, varit aktiv i elevrådet och i alla kommitéer jag sitter i, haft namnsdag, och imorgon är det en ny månad. Och vet ni vad som händer då? Jo, vi ska lämna in lappen med våra gymnasival! Såhär ser mina val ut: 1. Samhällsvetenskapliga linjen - inriktning ekonomi. 2. IB - International Baccalaureate. 3. Naturvetenskapliga linjen. 4. Samhällsvetenskapliga linjen- inriktning ekonomi (på annan skola). 5. Handel & Administration. Jag kommer ihåg tidigt i höstas när vår syv babblade om det här datumet: 1/2-10. Att jag tyckte att det var så långt dit, flera månader kvar, massor med tid, det kommer gå lååångsamt... Det har det absolut inte gjort! Och visst, tiden är väl inte direkt känd för att gå sakta, även om det känns så ibland. Men herregud vad fort det har gått, jag har redan gått en termin i nian och är några veckor inne på andra terminen, jag vill att tiden ska stanna upp samtidigt som jag känner hur jag är påväg att klara av ett viktigt mål i mitt liv, när jag slutar högstadiet, och det känns väldigt roligt också. Jag har svårt att finna rätt ord för den känslan som infinner sig i mig när jag tänker på gymnasiet. Jag får liksom en slags fjärilar i magen som både kan liknas med ångest och lycka. Lite konstigt kanske, vad vet jag, men det är så det känns. En sak är säker iallafall, jag kan se mig själv på samhälls-linjen, läsandes ekonomikurser och en massa annat roligt, som många andra tycker verkar väldigt tråkigt, men stud som jag är, känner jag att jag kommer uppskatta den här tiden och vet ni vad? Sorgligt eller ej, men tiden kommer fortsätta rusa på i den fart den gjort hela tiden och i höst kommer jag och mina klasskompisar och alla andra nior i Sverige börja gymnasiet, och det finns inget mer att göra än att finna sig i det och göra det till den bästa tiden i våra liv, för det blir ju vad man gör det till! :D Och som ni kanske märkt gillar jag att skriva om det här, kanske kan uppfattas som lite tjatigt, men det känns så mycket bättre med fjärilarna i magen när jag satt mina tankar i ord och skrivit ner dem, och eftersom det här är lite av min dagbok så att säga, så får ni helt enkelt stå ut ;o).

2 kommentarer:

  1. Det blir nog bra det här Agnes, det här tar vi lätt, eller hur? hehe. puss!/u,

    SvaraRadera
  2. svar u: ja, med dig vid min sida klarar jag nog allt! tänk dig oss två i samhällskorridoren på DLG, och vår fantastiska humor, det blir nog bra ja :) puss på dig sötnos!<3

    SvaraRadera